Nautintosi

Minulle tulee tosi hyvä olo kun kuulen että nautit, ja pidit.  Nautin kyllä itsekin ihan täysillä.

Huomaan jo nyt miten paljon tässä lyhyessä ajassa olen jo oppinut luottamaan sinuun – minulla on koko ajan rennompi ja turvallisempi olo kanssasi. Ja luontevampi.Osa siitä on varmaan syntynyt sinun rauhallisen määrätietoisesta käyttäytymisestäsi, ja osa siitä että luet minua koko ajan niin hyvin. Tai no, eihän nuo minun reaktiot niin kovin peiteltyjä ole…. ja vaikuttaahan siihen se että ihana kyrpäsi on selkeästi kytkeytynyt älykkäisiin aivoihin. (vaikea kirjoittaa häpeilemättä sanaa kyrpä…).

Taisin viimeksi nähdä silmissäsi hetken sitä jotain alkukantaista, mistä joskus mainitsin. Ja kuulin sen jossain vaiheessa äänessäsi. Niin kiihottavaa! Se jotenkin sekoitti ajatukseni siinä hetkessä, sikäli kun pystyn käsittelyssäsi mitään ajattelemaan. Välillä tuntui kuin kätesi olisi ohjannut ajatuksiani; pystyin tiedostamaan juuri sen mihin koskit, ja miten koskit. Kädellä tai piiskalla. Kaikki muu jotenkin katoaa ympäriltä. Sama kävi jotenkin suihinottaessa. No, kyrpäsi suussani on jostain syystä mahdoton ajatella mitään muuta kuin nautintoasi… ja se kiihottaa minua oikeasti. Varsinkin kun ohjaat minua, sanallisesti tai hiuksista kiinni pitämällä. Selälläni ollessani (ihanan porno asento) jossain vaiheessa meinasi hieman iskeä paniikki – mutta huomasit sen ja rupesit hyväilemään minua. Ajattelin siinä kohtaa -vaikka ensin kyllä iski järkytys siitä nautinnon määrästä- että luoja sä olet taitava! Siis siksi että tajusit tilanteen. Ja ei se ajoitus voinut olla vain sattumaa, koska myöhemmin teit sen uudestaan, taas juuri oikealla hetkellä. Ja jos kerran pidit, niin se kyllä kannustaa minua harjoittelemaan lisää – haluan että nautit minusta ja seurastani, ja että opetat minua miellyttämään sinua parhaalla tavoin.

Toivon että sinun ei kanssani tarvitse kovin paljon kipuilla (pun not intended) piiskaamisen tai muutenkaan satuttamisen suhteen. Se tuntuu hyvältä koska sinäkin nautit siitä. Ja minä haluan, ja pyydän, että sinä satutat minua. Haluan että joku päivä piiskaat ja paiskot minut ihan rajalle saakka, ja pidät siitä. Vaikka kanssasi pitääkin varoa mitä toivoo – koska sen, ja vähän enemmänkin sinä annat.

t. narttusi – joka piti taas kovin kuulemastaan nimittelystä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s