Kuiskaa se uudelleen

Minusta tuntui niin hyvälle nähdä sinut, ja päästää iholleni. Halusin niin kauheasti jo valmiiksi. Ja aamulla herätessäni oli mukava nähdä jättämäsi jäljet. Ne kyllä viimeistään takaavat että en hetkeen unohda sinua päiväksikään.

Miten vaikeaa syväkurkku onkaan – mutta pakko se on tunnustaa itsellenikin että joku salainen haave siihen minulla liittyy. Tai no, ei enää niin kovin salainen… Siinä miten olen läsnä siinä hetkessä vain tuottaakseni sinulle nautintoa, ja oppiakseni paremmaksi, siinä on jotain äärimmäisen kiihottavaa. Ja siinä kontrollissa joka sinulla on minuun. Se kiihottaa suoraan korvien välistä, en osaa paremminkaan sanoa. Tosin ruvettiin kyllä menemään aika rajoille – varmaan huomasitkin. Tuntui ajallisesti jotenkin pitkältä vaikka eihän se ollut. Ja joku siinä on niin vaikeaa. Jossain vaiheessa jo mielessä välähti, että pystynkö enää vai sanoisinko turvasanan. Mutta nyt taisi iskeä se sisukkuus. Olisin varmaan pettynyt itseeni jos olisin sen sanonut, mikä nyt sinänsä on tyhmä ajatus. Kun pitäähän se pystyä tarvittaessa sanomaan, ja luulen että sinäkin haluat olla varma siitä että sen sanon jos tarve tulee. Ehkä olisin keltaisen voinut väläyttää.Ja itse asiassa sitten kävi mielessäni, että olisinko pystynyt fyysisesti edes ilmaisemaan, kun makasin selälläni kädet kahleissa allani, ja kyrpäsi oli melkein kurkussani. Hengitys ei ehkä meinannut ihan kulkea kun nenä jostain syystä meni siinä aiemmin tukkoon. Varmaan kuolasta. Mutta loppujen lopuksi olen hyvilläni etten sanonut, sillä heti jälkeenpäin koko ajatus unohtui ja mieleen jäi vain se hyvä olo siitä kun nautit. Näen vieläkin silmäsi ja kuulen äänesi kun kehuit minua, ja sanoit miten hyvältä tuntuu. Ja tuntuu että luotan sinuun taas paljon enemmän. Ja itseeni.

Mitä tiukemman otteen otat minusta henkisesti, niin sitä enemmän huomaan nauttivani. En olisi kyllä ikinä uskonut että minulta onnistuu orgasmi luvan kanssa sinun määräämälläsi hetkellä, mutta kun pidit kiinni minusta ja annoit käskysi, ylitseni vyöryi ihan mieletön himon aalto. Joku niistä viimeisistä orgasmeista melkein katosi kun kysyin lupaa, mutta tuon ensimmäisen muistan varmaan aina. Siinä kahlittuna ja sidottuna, sinun kuiskiessa korvaani, oli jotain niin kaunista. Nautinnollista.

Eilen illalla olin vielä nukkumaan mennessä ihan endorfiineissani, enkä nyt tiedä olenko vieläkään ihan palautunut maan tasalle.  Ja itseasiassa sain olla pitkästä aikaa pidempään yksin, ja kun mietin aamua minun teki taas niin kovasti mieli – ja uskaltauduin kokeilemaan tappiakin ihan itsekseni. Oli kyllä melkoinen kasa leluja muutenkin käytössä… mutta tosi vaikea päästä ihan orgasmiin asti – sai tehdä töitä ja harkitsin jo lopettavani mutta ajatuskin koko yöstä ihan märkänä ja valuvana kun yrittää nukkua kannusti jatkamaan. Kiima on ihan kiva tunne mutta turhautuuhan siihen…
Koska tulee aika pitkä väli ennenkuin nähdään, ajattelin pyytää jos soisit minulle etätehtävän, Herra?

Oikein hyvää viikonloppua Herralle!
narttusi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s