Unissa salaisia haaveita

Hyvää huomenta Herrani

Minusta tuntui hyvältä lukea ajatuksiasi, jotenkin se ankkuroi kaiken tapahtuneen kiinni todellisuuteen.Kun onhan tässä ,että tapaamme aina pienen hetken täysin arjen ulkopuolella, jotain fantasianomaista. Unen kaltaista.

Tunnut myös kestävän kipua hyvin ja luonteessasi on paljon sisukkuutta. Näen miten sinuun sattuu mutta annat silti minun jatkaa. Osa on varmaan sitä että haluat antaa minun nauttia piiskauksesta, mutta luulen että sisusi ei vain anna periksi?”

Siinä hetkessä paljon on niinkuin arvelet, mutta minulle myös tulee tunne etten halua sen loppuvan. Vaikka osa iskuista tekee todella kipeää, en koskaan tiedä onko seuraava isku juuri se täydellinen joka on pelkkää nautintoa kipuineen kaikkineen. Aistimukseni myös muuttuvat jotenkin kokonaisvaltaisesti useaan otteeseen. Ja tietysti se miten koen sinun hallitsevan minua siinä hetkessä – et piiskalla vaan henkisesti. Välillä tekee niin kovin mieli anella lisää johonkin kohtaan, tai pehmeämmin/ kovemmin, tai voisitko nyt vain panna minua lujaa. Tiedän kuitenkin ettet halua narttusi puhuvan muuten kuin puhuteltaessa, joten puren huuleeni ja yritän olla pakahtumatta.

Yllättäviä sivuvaikutuksia: tämähän vaikuttaa jo minun pornon katseluunikin. Teema on taas sama eli mitä en ole tunnustanut itsellenikään, mutta siis: minun on ollut aika vaikea katsoa juuri sellaista kuolaa ja kakomista sisältävää syväkurkkuilua. Joku on siinä kiehtonut kun olen sitä edes yrittänyt katsoa, mutta joku siinä on myös tehnyt pahaa. (Sama minulla kävi anaalileikkien kanssa….). Nyt pystyin kuitenkin tunnustamaan itselleni, että sehän näyttää minusta ihan tosi hyvältä, ja on ollut jollain lailla salainen fantasia. Ja nyt sitä oli helppo ja ihana katsoa, se entinen hyi-reaktio oli poissa. Mutta huomasin katsovani kohtausta omia tunteitani analysoiden, aivoja ei saanutkaan pois päältä.
Mielettömintähän tässä kaikessa on se että fantasiat toteutuvat. Se varmaan osaltaan vaikuttaa näihin tunnehuippuihin, ylhäällä ja alhaalla yhtälailla.

Elämä tuntuu värikkäämmältä. Vahvemmalta.

Valoisaa päivää Herralleni,
t. narttu 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s