Arvasin

Minun olisi pitänyt tietää. Kirjoitinhan sinulle haavekuvaani siitä miten riisut minut.

Kun otit syleilyysi, tuoksuit taas niin hyvälle. Feromonit selvästikin tekivät tehtävänsä. Kun avasit hitaasti paitani nappeja oli niin vaikea pysyä liikkumatta, värisemättä odotuksesta, sormenpäidesi hipaisuista. Ja itsevarmuuteni valui taas kerran lattialle alusvaatteideni mukana.

Kun käskit minut nojaamaan sänkyä vasten, tuntui jännitys häviävän. Jotenkin laskeuduin alistuneeseen asemaani ja sen mukana tuli taas rauhallinen olo ja luottamus. Kuulin kuinka otit piiskoja esille, tunsin kuinka laskit ne selälleni. Toivoin ja odotin että jossain kohtaa koitat ruoskaa.

Niin ihana flogger välillä pehmeine, välillä tuskallisine iskuineen. Rakastan sitä. Ja inhoan kun lyöt sillä yhtään sivuun. Hetkittäin tuntuu että en kestä enempää, mutta sitten tunnen taas kätesi ihollani hyväilemässä, ja kun kipu väistyy huomaan toivovani että löisit taas. Ja ihanan inhottava ratsupiiska, en ehkä saa siitä tarpeekseni. Paitsi hetkittäin.

Jossain kohtaa käytät ruoskaa muutaman kerran, kipu on välähtävää, se jotenkin räjähtää iholla ja syvemmälläkin. Mutta en jotenkin ehdi sisäistää tuota tunnetta kunnolla. Et lyö sillä kuin muutaman kerran, luulen että et halua satuttaa minua liikaa. Kenties olisin kestänyt, tai halunnut, vielä vähän, niin että voisin saada kiinni tuosta tunteeta. Saisin upota siihen. Mutta luotan sinuun. Et vie minua liian syvälle liian nopeasti, vaikka itsestäni joskus tuntuu siltä että haluaisin jo sukeltaa pohjaan saakka.

Saat minut tulemaan niin monta kertaa. Etkä edes pistä minua anelemaan kuin kerran. Lelut täyttävät minut kokonaan, ihmettelen miten ne liukuvat sisääni niin kivuttoman helposti. Siinä kahlehdittuna edessäsi on niin hyvä olla. Ja sitten saan sinut suuhuni ja sisälleni, ja ensimmäistä kertaa näen miten kiihottavalta ja hyvältä näytät kun laukeat sisälleni. Tunnen miten purkaudut ja saan itsekin orgasmin. Sisälläni sykkivä penis tuntuu niin taivaallisen hyvältä.

Miten hyvältä ja oikealta tuntuukaan että sain taas miellyttää Herraani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s