Olin pahoillani

Lauantai

Turhauttavaa odotella saisiko hetken rauhaa. 
Mietin tosissani miksi en voi masturboida niin että mies tietäisi juuri sillä sekunnilla – kun tietäähän se kyllä että runkkaan. Olen sen edessäkin joskus tehnyt – mutta se oli silloin joskus. Miten häveliäs sitä voi avioliitossaan olla, eihän tässä ole elämän kannalta mitään järkeä. Kaikki sitä tekee ja tietää toisten tekevän. Mikä siinä sitten muka on niin noloa? 

Harkitsen sanovani ettei häiritse, ja vetäytyväni makuuhuoneeseen. Löydän itseni kuitenkin taas istumasta suihkun lattialta. 

Nojaan seinään kuuman veden valuessa ylleni, jalkani ovat suoristettu ja huomaan jännittäväni vartaloani. Olen työntänyt dildon heti aluksi sisääni, se hieman sattuu kun laitan sen yhdellä työnnöllä. Vaivun välittömästi ihanaan pilveen, dildo täyttää venyttäen minut ihan auki. Ehdin juuri ajatella että kas, tästähän tulee helppoa, kun mieleeni tulee: muista pyytää lupa. Tulee epätoivoinen olo. En kuitenkaan saa.

Pillussani tuntuu kuitenkin niin hyvältä että jatkan. Otan vieläkin herkät nännini sormieni väliin ja puristan. Kierrän ja venytän. Tunne on ihan erilainen kuin ennen, en ole koskenut rintoihini jos ne ovat olleet valmiiksi kipeät. Olen hieman hellempi otteissani kuin yleensä. Nautinto säkenöi nänneistäni selkärankaani.

Otan vierestäni satisfyerin, levitän toisella kädelläni häpyhuuliani ja painan sen klitorikselleni. Etsin hetken oikeaa kohtaa, dildon kanssa meinaa olla hieman ahdasta. Kun se löytyy, laitan koneen kovemmalle ja lantioni työntyy eteenpäin, hyvä olo vyöryy ylitseni.  En ehdi edes fantasioimaan mistään kun tunnen että kohta orgasmini lähtee nousemaan. Pyydän lupaa, vaikka hetken mietin onko liian aikaista. Saanko tulla Herra? Lasken tällä kertaa oikein hitaasti, jo vitonen tuntuu erilaiselta kuin eilen. Kakkosella se melkein alkaa ja sanoessani yksi laukean heti. Pienesti. Mutta laukean 🙂 olen siitä niin iloinen. 

Ja koska laukesin niin pienesti, tuntuu että jäin kiihottuneeseen tilaan. Nyt kirjoitan sängyssä edelleen kiihottuneena, alapää sykkien.
Jos ei tämä tehtävä muuta aiheuta, niin ainakin mietin sinua joka päivä. Kiimaisena.

Kiitos orgasmista Herra

Sunnuntai

En minä saanut 😦   ei oikein tehnyt mielikään, mutta vetäydyin makuuhuoneeseen ja kyllä tuo varmaan kuuli kun käynnistin sauvan…. en pystynyt keskittymään aluksi. 

Luin Literoticasta jotain fetissi-osaston tarinaa naisesta joka syntymäpäivänään viedään käytettäväksi ammattidominan luona. Kiihoitun, mutta en niin paljon kuin normaalisti. Lopetan lukemisen ja puristelen hetken rintojani, kunnes siirryn hieromaan sauvalla pilluani. Kuljetan sitä eri puolilla, ja työnnän sitten sisääni. Se tuntuu tosi hyvältä, mutta sauvan korvat klitoriksellani eivät tunnu oikein miltään. Hieron itseäni sormillani, mutta ei. Ei tunnu oikein missään.

Fantasioin hetken olevani sidottuna ja huomaan kuinka kiima kuitenkin nousee jostain. Mietin piiskaa pepullani ja työntelen sauvaa sisälläni.. rupean lähestymään laukeamista ja muistan pyytää luvan. Lasken hitaasti alaspäin ja puff… orgasmi katosi.

Yritän toisenkin kerran, nyt keikun laukeamisen reunalla ikuisuudelta tuntuvan ajan. Ylitse en vain pääse.

Nyt sitten paikat edelleen turvoksissa pitäisi saada unta.
Ja miksi tää menee päivä päivältä kehnommin. Kiukuttaa, mutta muutenkin ollut huono päivä. Nyt on ihan kettuuntunut luuseri-olo. 
Olen pahoillani etten pystynyt.

narttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s