Pidäthän

Herrani, minusta tuntuu hyvälle että olet tyytyväinen. Otan ilmoittamasi lelut torstaina mukaan. Minulla onkin torstaina opintoja, joten jos sinulle sopii voimme tavata jopa aiemmin?

Fiiliksiä…. minua jännitti ja jopa pelotti se miellytänkö sinua, pidätkö siitä miten olen pukeutunut, se kun käskit masturboimaan (sitä kyllä helpotti etten nähnyt kovin hyvin). Ja osaanko ottaa suihin… Vaikka kuinka olisin muuten itsevarma, niin siinä edessäsi riisuessa se kyllä rapisi samaa vauhtia vaatteiden kanssa lattialle.

Niinkuin sanoinkin, kätesi kaulallani tuntuivat älyttömän hyvälle, samoin kuin näykkiminen. Ja se kun jossain kohtaa huomasin että nautit – se tuntui varpaissa asti. Olen pitänyt kaikista välineistä mitä olet käyttänyt – ratsupiiska on kyllä inhokki. Siitäkin kuitenkin jostain syystä pidän… floggeri tuntui ihanalle, paitsi jossain kohtaa se kiertyi hieman ikävästi kohti häpyä. Ja se lätkä tuntui kammottavalle tai ihanalle riippuen osumakohdasta. Vasen rinta taisi saada siitä hieman enemmän osumaa, pepun sivussa tai hävyn vieressä se kirpaisee tosi pahasti. Ehkä peppua olisi voinut käsitellä enemmän. Tai reisiä, varsinkin kokeilla lisää sisä- ja takareisiä..Jos haluat, saat ottaa lujemminkin kiinni esim. hiuksista. Tai muutenkin käsitellä kovemmin. Suihinottoa tosiaan pelkäsin, että pidätkö sinä. Saati sitten pidänkö itse.. mutta kiihottavaahan se oli. Pidin siitä kaikessa haastavuudessaankin.

Näitä muistellessa tuntuu tulevan aika kuuma…. loppupäivän keskittyminen hieman vaarantuu kun pöksyt ihan pikkuisen tuntuvat kostuvan *nolo*.. minäkin mielelläni muuten kuulen sinun fiiliksiä.

Aurinkoista päivää, narttusi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s