Tehtävä

23.3.2019

Herra, tehtävä on taas suoritettu. Illasta tulee melko haastava, olen yksin kotona ja normaalisti nyt olisi jo muutama orgasmi saatu ja lelut laitettu valmiiksi. Pitää kehittää sijaistoimintoja…
Aloittaessa tuntui että en kestä minuuttiakaan. Makasin sängyllä ja sormet tuntuivat niin hyvälle…. mutta en halunnut että tämä on heti ohi, halusin nauttia tästä himon tunteesta. Pitkitin ja pitkitin, nostin sormet pois heti kun tunnuin liukuvan lähellekään. Kunnes en enää voinut, tuntui niin hyvälle. Mielessäni pyöri vain ajatus : nyt et muuten tule. Et. Se kävi niin lähellä, orgasmi melkein lähti jo liikkeelle kun pysähdyin. Ja taisin kiroilla pahasti… pienen hetken jouduin jännittämään koko kehoani ja olemaan hengittämättä, nyt kävi tosi lähellä. Nyt makailen vatsallani sängyllä, ja olen ihmeissäni miten tämä edes onnistui. Sormet tuoksuvat houkutellen leikkimään kun tässä kirjoitan, ja mietin että jos ei pue päälle, tulee pepulle ehkä niin kylmä että helpottaa.

narttusi

24.3.2019

Mietin että halusitkohan minun suorittavan tehtävän tänäänkin – tulin siihen tulokseen että olisit varmaan maininnut jos et. Mietin kyllä ennen ja vielä hyväillessänikin hyvinkin syvästi sitä miksi tottelen ja haluan totella. Kun samaan aikaan mietin ettethän edes tietäisi jos vetäisin loppuun asti. Tuntui kuin vartaloni olisi yrittänyt ylipuhua minua.

Mutta siitähän tässä on kyse. Luottamuksesta. Rehellisyydestä. Uskoisin että niiden avulla tästä voi muodostua hyvin antoisa m/s -suhde. Ilman noita sessiot varmaan ovat ihan hyviä, mutta luulisin että se jää sinne seksin tasolle kuitenkin. Samalla mietin miten nopeasti tämä on mennyt Herroitteluun. Ja miksi.Näistä ajatuksista varmaan huomaa miten kokematon tämän suhteen olen….Ja jostain syystä juuri tänään tuntuu hävettävän että nyt tiedät miten usein masturboin. Nyt on kuitenkin ihanan rento olo vaikken saanutkaan.

narttu

25.3.2019

Tänään ei olisi huvittanut. Oli rankka päivä, kotiin tultua iski väsy… tuntui valmiiksi siltä etten kuitenkaan edes pystyisi tulemaan. Mietin ja puntaroin, miksi runkkaisin jos ei huvita tai haluta…. enkä yksinkään pääsisi olemaan kovin helposti…jostain mieleeni kiemurteli ajatus että haluan kuitenkin suorittaa tehtävän tänäänkin, koska Herra haluaa narttunsa sen tekevän. Pelästyin kyllä hieman – miksi se tuli näin mieleeni, miksi alistun näin helposti vaikkemme edes kunnolla tunne – miksi yhteiskunnan normit tunkevat edelleen jostain alitajunnasta ja väittävät että olisin jotenkin huonompi ihminen kun minulla on tarve ja halu alistua. Vaikka kuinka arvostaisin itseäni, niin jostain se onnistuu aina pääsemään läpi – kymmenien vuosien ohjelmointi huora-madonna -akselille.

En päässyt tänään kyllä kovin lähelle. Yritin, mutta monta kertaa kun tuntui että kohta pääsen siihen, niin tunne lopahti, paikat tuntuivat puutuneilta. Harmittaa. Tosin ei pänni niin pahasti kuin aiempina päivinä keskeyttäminen. Olen pahoillani etten täysin onnistunut.

narttusi

26.3.2019

Herrani
Oi miten ihana aamusuihku minulla olikaan. Heräsin valmiiksi hieman….halukkaana, joten otin satisfyerin mukaan suihkuun. Ei mennyt varmaan kuin minuutti jos sitäkään.Mutta nyt sitten loppupäivä varmaan meneekin hitaasti, aivot jäivät alavatsalle. Ihanan kiihkeä olo.

t. narttusi

27.3.2019

Iltaa Herrani,
tehtävä vihdoin suoritettu. Halusin jo päivällä, mietin jo tekeväni töissä kun päivä vain venyi… yritys kotisohvalla keskeytettiin, lopulta menin suihkuun. Istuin lattialle, nojasin seinään ja annoin kuuman veden valua ylleni. Otin satisfyerin, painoin sen klitorikselleni ja nautin. Taisin voihkaista niin että kuului muuallekin… Pääsin niin nopeasti niin lähelle, kuvittelin samalla peniksen uppoavan sisääni… lopetin äkkiä kun tunnuin valuvani lähelle.
Huominen on niin lähellä, että halu laueta ei ollut tuskainen. Olo on hymyilevä, mutta samalla väsynyt aika rankasta työviikon alusta….siksikin varmaan tuntuu etten jaksa edes ajatella tätä syvemmin vaan nautin vain olostani.
Jännittää tietysti, mutta ei lainkaan niinkuin viimeksi. Ehkä se iskee kun näen Herrani aamulla…


narttusi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s